Vi har en hög ambitionsnivå inom alla områden i vårt team.

Målsättningen för våra kunder är, förutom framgångar på tävlingsbanan, att det ska vara lätt att nå oss för en rak och ärlig kommunikation, god service och en hög trivselnivå.

Som hästägare hos oss är man alltid välkommen för ett besök på vår gård Stora Nydala där vi har väldigt fina förutsättningar för att träna våra hästar, vi har egen rakbana och slinga i en fantastisk miljö, vi har även tillgång till hela Halmstad travets anläggning som ligger alldeles intill vår gård.

Man är också alltid välkommen till vårt hästägarum på Halmstad travet i samband med tävlingsdagar där serveras det alltid hembakad fika mm. och möjlighet att umgås med likasinnade.

Om Dan Widegren

Jag har hållit på med trav i ”hela mitt liv” men började jobba på allvar med hästar vid 16 års ålder. Min utbildning har jag till största delen fått av min far Emil som ju också varit travtränare. Jag har också haft två intressanta läromästare i form av Sören Nordin och Thomas Nilsson. Sören jobbade jag hos en tid i USA och för Thomas jobbade jag när han hade flyttat från Halmstad till Göteborg. Min egen licens kvitterade jag ut 1988 på Halmstad-Travet och jag har varit banan trogen sedan dess.Vi har en hög ambitionsnivå inom alla områden i vårt team.

Under årens lopp har jag haft förmånen att träna fram många fina hästar och glädjande nog har vi tränat de flesta från grunden. Hela 13 st har gått hela vägen upp i Gulddivisionen, samt ytterligare ett flertal som blivit miljonärer. Vi har lyckats vinna många större lopp, bland annat Sprintermästaren, Östgötaloppet (Mantorps största lopp för äldre hästar) Axevallalöpningen (Axevallas dito) Guld divisionsfinal på Solvalla, Åby Stora Treåringspris, samt storlopp i Gelsenkirschen. Grosser Preis Der Lagerlanden i Holland och seger i Laval i Frankrike är även det trevliga minnen. Det har blivit ca 100 rikstotosegrar och att jag lyckats med konststycket att vinna över 1000 segrar och därmed komma med i 1000 klubben som nr 82 är jag verkligen stolt över.

dan

Dan Widegren – Tränare

Sara

Claudia – Hästskötare

Claudia

Sara – Hästskötare

Alexander2

Alexander Widegren – Banskötare

Bilder på Hästägarerummet

!cid_3EE128D7-D6AA-41EB-88F3-6B52A4F82A80