201605.16
Off
0

Spring Eroms vardag.

Sitter i soffan hemma efter en dag igår där känslorna var upp och ner. Upp då Spring Erom var fantastiskt fin både i värmning och lopp, kämpade till sista blodsdroppen och så här dagen efter så smyger sig ”nöjdheten” på eftersom. Han fick ju dock bara stryk av en som kommer tillhöra en av favoriterna i Elitloppet om 14 dgr. Förutom Erik som gjorde ett kanonjobb i sulkyn igår, så är det ju Sara som är hans personliga assistent vilket han behöver då han kan vara minst sagt stökig ibland. Petri Tarrima har skott honom sedan han kom till oss och det är stor del i framgången. Per Spångfors är hans livmedicus. och sedan då jag själv som lägger upp träningsschema och myser när jag kör träningsjobben, och är spindeln i nätet. Sedan ska man ha fina träningsbanor och stora hagar som man kan jaga kajor i. Det är receptet på att hålla en äldre tonåring på gott humör och tycka det är roligt att springa. Glömde väldigt mycket och god mat vilket nog är allra viktigast.

Tyckte mig se när jag körde förbi hans hage idag att han smidde planer på revansch, jag tror han funderade på om MM kommer ringa DW om E för SE….

Vi avverkar skog runt träningsbanorna vilket gör att vi har fått anpassa oss men det flyter på fantastiskt bra och hästarna tycker nu att motorsåg och skotare är en naturlig del i deras miljö ;). Dom kommer vara klara om någon vecka till.

Vi testade Easy To Win i ett montejobb och det föll väl ut så hon ska göra montedebut på Jägersro nu oå lördag. Kungkurt kommer även han att starta då.

Lovely Buv ska betäckas med The Bank, men tanken är att hon ska fortsätta göra några lopp till i sommar innan hon blir mamma på heltid. Hon inseminerades första gången i lördags ska bli spännande då hon ju är en riktig toppmärr.

//Danne.