201511.02
Off
1

Halmstad Måndag.

Riktigt bra snurr på kusarna för dagen, Diablo i onsdags var riktigt fin, gick 13,3 full väg som 3a och rekordsänkte med över 1,5 sekund. och i Söndags vann Maquenchy M.H. sitt första lopp, en genomtrevlig häst med bra styrka, men som har lite svårt med aktionen och tempoväxlingarna, men hans årstid kommer nu. Easy To Win fick ett fint lopp som 2a, vi var lite besvikna direkt efteråt, då hon blev lite ”för trött” sista 100m. Men vi fick en bra förklaring då hon blåste länge efter loppet så vi får ta blodprov idag och se vad som fattades.

Alla löven ska av träden och våran bana ligger omringad av träd så ni kan förstå problemet, nu har dock hösten varit fantastisk och inget regn vilket gör att vi kan träna på som vill vill på perfekta banor.

ikväll startar vi Global Possibility som imponerade i enkelt gäng senast, allt väl efter senaste loppet, dock blev han vaccinerad direkt efteråt och fick ta det lite lugnare, men allt verkar som sagt bra i jobben, inga ändringar mot senast och han bör ha en bra chans att vara bland dom 3 första.

// Danne.