201512.10
Off
0

Storm, banjobb och start.

Har fått agera skogsarbetare några dagar då stormen ställde till det för oss på gården, vi fick först röja undan så att vi kom fram och ta bort grenar o träd från banor hagar och staket. Sen ska ju träd och grenar tas bort också så det har blivit en hel del extrajobb.

Vi körde banjobb idag (torsdag) med Kungkurt och Back On Line, 22 2140m med Kungkurt utvändigt som fungerade fint i travet efter behandling och han ska snart vara på banan igen, Back On Line kommer nog att debutera någon gång i januari om allt går som vi tror.

På lördag har vi 2 till start på Åby, Maquenchy M.H. startar i ett ramlopp, från bra spår och rätt distans, känns stabilare i travet men kan springa lite i sin egen värd ibland, vi kommer testa lite nytt på huvudlaget i värmningen men normalt men vi är nöjda med en plats då han möter några fina här. Våran hjälte Spring Erom startar i guld och har tyvärr fått sämsta läget, dock känns han riktigt fin i träningen men han har inte fått något riktigt tävlingslopp på ett tag då han ju var sjuk näst senast och hoppade i första sväng på Jägers.  Så vi ligger lite lågt på förhand och hoppas på skräll. Bör gynnas av barfotaförbudet gentemot sina konkurrenter. Det blir öppet huvudlag som vanligt.

//Danne