201602.15
Off
0

Måndag Halmstad

Vi får ju börja med att hylla våran hjälte Spring Erom som verkligen levererade i lördags, som han kändes i sista jobbet så förstod vi att han skulle gå bra, men att sedan bara städa av dom över upploppet med huvan kvar, det känns fantastiskt roligt. Vi har ju satsat lite på ”vintermeetinget” här hemma, då han är gynnad av att gå med skor gentemot dom andra och det har verkligen slagit väl ut med bla. . 2 vinster och ett 2a pris i guld och då som sagt även en finalvinst inbakad. Nästa start blir här hemma v75 den 27e, visserligen 1640m då men i mars så är skotvånget borta så vi tar chansen nu när han är så fin.

Ikväll startar vi 2 st på Hd. Kungkurt har haft svårt att få till det, jobbar bra men har svikit i loppen, lite småändringar men jag vill se honom prestera i lopp innan jag hissar upp chanserna, en bra platschans som jag ser det. Easy To Win känns riktigt laddad i jobben, men denna gången är det 2640m vilket hon inte är van vid. vi försöker hushålla med krafterna från början och sedan hoppas att vi har torrt ”spurtkrut” till slut och i första hand en bra peng med oss hem.

Vi har saltat banorna och har fantastiska förutsättningar nu, strålande sol gör inte saken sämre! 🙂

Nu hoppas vi att framgångarna med vårat lilla material ger ringar på vattnet så det kommer in lite nya hästar att jobba med ;).         Tycker verkligen vi är värda det..

// Danne.