201509.14
Off
0

Måndag.

Fortfarande fint väder vilket = fina banor, idag hade vi ett gäng som gick intervaller på styrkebanan, Back On Line, Easy To Win och Min Finish gick i första heatet, Alla ok, både Finish och Easy börjar närma sig start igen. Kungkurt och Lovely, jobbade inför torsdagsstarten, och bägge skötte sig perfekt. Sedan var även 2 åringarna Gomez och Vanilla Chocolate ute och luftade sig, dom sköter sig fint så på det hela var det en bra träningsdag.

Vi har även börjat med 1 åringarna, Bear Bahareh tömkördes för första gången och det gick i stort sett lugnt till, Bear My Name får vänja sig vid grejorna några dagar till innan vi börjar med honom.

Många som har problem  med nya ATG sidan, Visst kan det vara knepigt med förändringar, men jag tycker den är kanon även om det tog några gånger innan man kom in i hur man ska gå tillväga,

Spring Eroms lillebror 1,5år efter Racer Bourbon finns det 10% kvar i som är till salu, slå en signal så får ni förutsättningarna, det är ett kanongäng som kommer äga!!

Snart kriterieauktion ocjh jag kommer givetvis vara där. Hör av er om ni är sugna på köp, eller bara vill komma dit och kolla auktionen samt fina hästar

//Danne.