201511.27
Off
0

V75 Jägers Lördag.

Kort känsla av vinter i måndags vi hade 11 minus på morgonen, tisdag var det 5 plus så det var en kort släng av vinter den här gången men er kommer väl, vi fick ta det lite lugnt med körningen månd tisdag, men i går och i dag hade vi perfekta banor att träna på.

Tohio Gilbak var inne på banan i torsdags och gick 20,5 2140m ensam. känns fin nu och peppar peppar så tar han jobbet bra så blir det kval om 2-3 veckor. även Gomez och Back On Line var inne men dom fick nöja sig med 30 2140m i långvagn.

Eaasy To Win var fin som 3a på Åby igår, känns som hon börjar hitta sin vinterform igen så vi ser fram emot några bra månader för henne.

Imorgon startar vi Spring Erom på v75, vi får väl ligga lite lågt denna gången och slå ur underläge då han inte startat sedan han var dålig på Kalmar och hade infektion. Har dock känts fin i ett 17 jobb för ca 10 dagar sedan så han är väl förberedd. En intressant ändring blir det dock då vi ska köra barfota runt om, jag tror det är första gången för honom. Vi trodde aldrig det skulle gå, men hans hovslagare Petri Tarrima har gjort ett toppjobb och när vi skulle lägga på tävlingsbalansen i torsdags så var hovarna så fina att det inte var några som helst problem att testa barfota. Sedan är det ju en annan sak om det funkar balansmässigt, men vi tar en chans då det är allt att vinna och inget att förlora.

// Danne.